About

Bienvenue!

Your life is your message to the world.
Make sure it's inspiring! C'est ma vie.

En route

Reizen is een groot deel van mijn leven. Meestal rij ik in één streep naar het zuiden, waar de beter geconserveerde auto’s te vinden zijn. De Vaucluse is wat dat betreft mijn favoriete streek, ook gezien de mensen, het klimaat, het eten en het landschap (zoals de schitterende Dentelles de Montmirail).

Bij elke bestemming wacht weer wat nieuws. Soms vind ik onder de ruitenwisser van m’n oplegger een briefje met: “Ik heb óók nog zo’n busje staan” plus een 06-nummer. Of iemand komt spontaan naar me toe bij de supermarkt en dan rij je met een wildvreemde de bergen in. Om daarna weer met een gaaf exemplaar thuis te komen!

Musique

Op mijn lange ritten draai ik veel muziek. Mijn muzieksmaak is heel breed, met een voorkeur voor de jaren ‘60 en ‘70. Zelf speel ik graag Beatles-nummers op de gitaar. Vooral de teksten en wijsheden in de nummers van Lennon/Harrison hebben me sterk geïnspireerd. Vandaar ook mijn reizen naar India, die ik regelmatig maak.

Cuisine

Als liefhebber van lekker eten heb ik altijd gesmuld van de Zuid-Europese keuken. Op mijn reizen kreeg ik bij een familie vaak de ene na de andere gang voorgeschoteld. Nu wordt dat wat ingewikkeld. Sinds ik vegetarisch ben gaan eten, zijn Indiase en andere Aziatische gerechten meer favoriet. Het is gezond en genieten!

Brocante

Op mijn twintigste had ik al een HY-bus, waarmee ik lekker door Frankrijk reed. Al zat ik toen niet veel op de camping, want was meer bij sloperijen te vinden. Op zoek naar een onderdeel voor mijn bus, zoals een koelslang of een dynamo. En zie op zo’n sloop dan maar eens langs de herdershond te komen in je korte broek...

Dankzij mijn liefde voor de Citroën HY en voorliefde voor spullen met een verhaal ben ik onderweg nog altijd geneigd te stoppen bij sloperijen én brocantes. Zelf heb ik ooit in een antiekzaak gewerkt en in m’n ontvangstruimte kunnen bezoekers ook wat antiekvondsten bekijken (en kopen). Natuurlijk onder het genot van een kop koffie.

Neemt u svp contact op voor een afspraak. Voor uw bezoek nemen we de tijd, net als in Frankrijk!

Privacyverklaring Algemene voorwaarden © 2024

0